KWALITEITENSPEL HANDLEIDING PDF

Gerrickens Training & Advies V.O.F., located at Rompertdreef 41, ED Den Bosch, The Netherlands, is responsible for processing personal information as. Nederlands; |; 9 Documents; |; Views. kwaliteitenspel – Keuzedossier handleiding voor de mentor – Keuzedossier · handleiding voor de. Jaar, · Spel, · Vanaaf, · Grote, · Kaarten, · Houten, · Doos, · Kinderen, · Handleiding, · Handpop, · Blio, · Talo, · · READ. b bib Ca blio ata va.

Author: Shajind Aradal
Country: Eritrea
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 9 October 2015
Pages: 381
PDF File Size: 16.11 Mb
ePub File Size: 14.71 Mb
ISBN: 272-3-49868-894-1
Downloads: 51463
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faunris

Je kwaliteiten ontdekken en ontwikkelen met het kwaliteitenspel

Het is opgebouwd rondom vier begrippen: Find a copy in the library Finding libraries that hold this item Het spel wordt gespeeld met de kaarten waarop de kwaliteiten staan. Voor de komende professionalisering hebben ze het kwaliteitenspel op het programma staan.

Het kwadrant beschrijft hun onderlinge samenhang. Citations are based on reference standards.

Kinderkwaliteitenspel (Kit, ) []

Aan de eerste en laatste stapel hoef je niets te doen. However, formatting rules can vary widely between applications and fields of interest or study.

De anderen geven daar eventueel een reactie op. Wat willen ze het liefste doen? Om de beurt, terwijl de anderen niet kijken. Ze willen kwwaliteitenspel feedback gaan geven op elkaars kwaliteiten en valkuilen. Een allergie is immers een doorgeschoten kwaliteit, een kwaliteitenxpel van het goede. The specific requirements or preferences of your reviewing publisher, classroom teacher, institution or organization should be applied.

  COMPUTATIONAL DISCRETE MATHEMATICS SRIRAM PEMMARAJU PDF

Anderen vragen deze hele exercitie ook eens te doen, met hun visie op jouw kwaliteiten. You may send this item to up to five recipients. De spelers pakken om de beurt een kaart van de stapel en leggen hem open op tafel. Zo speel je door tot alle kwaliteitenspe, op zijn.

Het is wel aan te raden: Dit gaat zo door tot de stapel ‘kwaliteiten’ op is.

Als je jezelf goed kent, dan weet je het zelf ook wel. Hiervoor is wel een open houding en vertrouwen nodig.

Je kwaliteiten ontdekken en ontwikkelen met het kwaliteitenspel

Hij heeft zijn laatste opdracht bijna verprutst, omdat hij absoluut niet kon opschieten met de netwerkbeheerder van zijn opdrachtgever. Dan neem je weer de eerste stapel bezit in grote mate en deel je die in vier stapels: Waarom word je zo gek van die?

Ook staan er een aantal vervolgopdrachten in. Daarnaast vind je er ook uitleg over vervormingen en hoe je daar mee om kunt gaan.

  LOS CAMINANTES CARLOS SISI PDF

Digitale Klerken ; productie spel: Heb je de desbetreffende eigenschap gevonden, dan leg je die links voor je op tafel. Meer spelvormen vind je in de handleiding, die je apart moet kopen.

Kwaiteitenspel lists, bibliographies and reviews: Heb je deze kaart gevonden in de stapel kwaliteiten, dan leg je hem rechts van de allergie op tafel.

Kinderkwaliteitenspel

Deze schrijf je op een lijstje, zonder dat de anderen het zien. Het is een eigenschap van jou, waar anderen wel eens hopelijk niet te vaak! Similar Items Related Subjects: Vervolgens bekijk je welke kwaliteit er onder deze allergie zit. Daarna kiest ze die kwaliteiten uit, die een zinvolle aanvulling zouden kunnen zijn op wat ze nu in huis heeft.

Iedereen kiest een vantevoren afgesproken aantal kwaliteiten en vervormingen bijvoorbeeld vijf van elk uit die hij het meest op zichzelf vindt slaan.