INTELIGENTA ROMANTICA PDF

Descopera cum poti sa folosesti Inteligenta Emotionala ca sa obtii .. au relatii de cuplu perfecte si simt ca nu au nevoie de un suflu nou in relatia lor romantica; . It’s the Wiccan symbol of feminine power. Ma simțeam romantica, inteligenta, feminina. He made me feel romantic intelligent, feminine. Era plină de energie . Imprevizibila, simtul umorului, inteligenta, sociabila, romantica,. Purpose of the contact. Correspondence, Friendship, Serious relationship. Advertisements.

Author: Ter Mora
Country: Botswana
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 8 October 2013
Pages: 443
PDF File Size: 11.31 Mb
ePub File Size: 8.87 Mb
ISBN: 328-6-41170-247-5
Downloads: 3472
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kagalkis

De la Director Economic la Coach de Inteligenta Emotionala

Multe evenimente grave, dupa cum vedeti. Intelegi care este esenta unei atitudini pozitive si cum te ajuta ea sa fii orientat catre solutii si sa fii proactiv in fiecare arie a vietii tale.

See examples translated by womanly 12 examples with alignment. Vei avea o lista lunga de instrumente pe care le vei putea folosi oricand, pentru a trai cum iti doresti tu sa o faci E important ca orice inveti, util, sa devina parte din tine. Si-a invatat lectiile despre antreprenoriat in cele 4 situatii in care a ajuns sa declare romantjca afacerilor pe care le initiase. Imagineaza-ti ce impact poti sa ai asupra oamenilor din viata ta, cum ii poti ajuta pe ei in lunile, anii care urmeaza cu toate cunostintele inteliegnta care le vei invata.

Adica sa intelegi mecanismele care te saboteaza, care iti genereaza toate problemele cu care te confrunti in viata de zi cu zi. Pe scurt, Back to yourself este o combinatie intre dezvoltare personala si … suflet.

Are nivele diferite de intensitate Procesul de dezvoltare a inteligentei emotionale este unic, pentru fiecare persoana. Aceia care au muncit sa atinga diferite obiective, sa aiba partenerul ideal, sa aiba corpul perfect, doar pentru ca, atunci cand au ajuns acolo, sa isi dea seama ca nu e suficient?

  MAGAZYN LOTNICZY AERO PDF

Draga Zoltan, Cursul este minunat! In ultimii 20 iteligenta ani, Zoltan a investit mii de Euro in toate cursurile care l-au ajutat sa ajunga unde este acum. intdligenta

ionut mihale – 44 years from Bucharest –

Cu timpul, si-a dat seama de inteligenga din viata lui. Inseamna ca simti frica, teama sau retinere in anumite situatii, dar stii sa le depasesti, pentru ca ai uneltele si obiceiurile care sa te ajute sa faci asta.

Abecedarul emotional este abilitatea care te va ajuta sa iti identifici propriile emotii si stari. Am avut multe satisfactii cand am tras linis de finish si am vazut rezultatele: Simultan dezvoltarii afacerilor proprii si ulterior acestora, s-a angajat si a lucrat ca informatician, consultant in diverse proiecte, intre care si unele privind educatia.

Si inteligdnta, vei putea intelege reactiile celorlalti si vei empatiza mai usor cu nevoile lor, pentru ca relatiile tale sa fie armonioase inteligenha sa te ajute in implinirea scopului pe care simti ca il ai tu in lume.

Cursul se potriveste celor care au experimentat suficiente tensiuni interioare, neplaceri, dureri, frustrari, pierderi, cat sa spuna ca le-a fost suficient si ca sunt dispusi sa faca ce au de facut pentru a fi impliniti in relatia personala, la locul de munca sau in afacerea pe care o construiesc cu atata dedicare.

Sunt constienta de importanta reluarii exercitiului, cel putin anual. Anonim Cursant Back to yourself. Povesti de succes ale clientilor nostri. Adica, din punct de vedere emotional, lucrurile nu se imbunatatesc de la sine, ci se strica. Da, am primit asemenea mesaje de la persoane care si-ar fi inteliigenta sa il fi parcurs acum cativa ani, ca sa evite sa treaca prin provocari aparent puternice, dar despre care au inteles ca puteau fi gestionate cu mult mai multa inteligenta emotionala.

  BREADMAN TR700C PDF

Translation of “feminina” in English

Afli in acest modul care este mecanica schimbarii starilor. Am inteles ce inseamna autosabotarea si am depasit amanarea de a actiona. Zoltan este, la baza, informatician. Este o comunitate vie.

Vei avea un cont al tau, securizat, in care vei avea acces in baza unui username si a unei parole. Comentarii in platforma Back to yourself.

Ai incredere in tine ca orice obstacol iti apare in cale ai instrumentele de care ai nevoie ca sa treci peste el si esti persoana care ramane calma, in situatiile in care ceilalti par ca se agita pentru ca au pierdut controlul. Dar asta este cea mai mare greseala pe care o putem face….

E prima oara cand percep un curs nu ca pe o transmitere de informatii, ci ca pe coaching pur. Stiai ca toate abilitatile noastre tehnice sunt construite pe starile noastre?

Modulul cuprinde informatii ce te ajuta sa intelegi ce este empatia si sa inveti cum sa te conectezi la capacitatea innascuta a creierului de a-i citi pe ceilalti. La 2 luni dupa ce am inceput BTY:

work_outlinePosted in Sex